Ford Fiesta 1.4 70ks

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Airbag
 • Кожен волан со команди
 • Електрика на предни прозорци
 • Електрично подесување на ретровизори
 • Клима уред
 • Радио CD
 • Магленки
 • Централна брава со централно заклучување

Возилото е купено во Македонија и редовно сервисирано во овластен сервис.

+ Информации за возилото

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Airbag
 • Кожен волан со команди
 • Електрика на предни прозорци
 • Електрично подесување на ретровизори
 • Клима уред
 • Радио CD
 • Магленки
 • Централна брава со централно заклучување
+ Дополнително инфо

Возилото е купено во Македонија и редовно сервисирано во овластен сервис.

Read More

Ford Fusion 1.4 tdci 68ks

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Airbag
 • Eлектрика на предни прозорци
 • Електрично подесување на ретровизори
 • Клима уред,
 • Радио ЦД 6000,
 • Магленки,
 • Централна брава со централно заклучување.

/

+ Информации за возилото

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Airbag
 • Eлектрика на предни прозорци
 • Електрично подесување на ретровизори
 • Клима уред,
 • Радио ЦД 6000,
 • Магленки,
 • Централна брава со централно заклучување.
+ Дополнително инфо

/

 • Возилото е купено во македонија и сервисирано во овластен сервис.

 

Read More