За Нас

OLYMPIA MOTORS – ЧЕКОР ПОБЛИСКУ СО ШТО ЌЕ ГИ ПОЧУВСТВУВАТЕ ВИСТИНСКИТЕ ВРЕДНОСТИ НА OPEL “WIR LEBEN AUTOS”.

Olympia Motors доо Скопје

НИЕ СМЕ:

 • Развојно-ориентирана компанија којашто е плод на долгогодишното искуство на Старт Охрид доо како оснивач и репрезент на Авто бизнисот во Македонија,
 • Овластен сервисер на возилата од марките Opel - лидер на македонскиот автомобилски пазар.

СЕ ЗАНИМАВАМЕ СО:

 • Замена на возила старо за ново и старо за старо
 • Откуп на половни возила
 • Изнајмување на возила на подолг временски период
 • Продажба на оригинални резервни делови
 • Продажба на дополнителна опрема (accessories)
 • Сервисирање на сите типови на возила
 • Лимаро-фарбарски услуги за сите типови на возила

НАША ВИЗИЈА Е:

 • Посветувајќи се на човечките потенцијали и на стандардите на нашите принципи да се стремиме кон најдоброто!
 • Спојувајќи ја индивидуалната креативност, тимското работење и меѓусебното почитување со едукацијата и личното унапредување да го зајакнеме нашиот извонреден квалитет инвестирајќи во вистинските вредности!

НАШАТА МИСИЈА Е:

 • Да ја одржиме високата креативност во нашето долгогодишно давање на висококвалитетни продажно-сервисни услуги од автомобилската сфера!
 • Да ги задоволиме и исполниме и најголемите очекувања на нашите клиенти!
 • Да продолжиме да бидеме партнер од доверба и сигурност за секој член од нашето семејство на купувачи!

ЗОШТО НИЕ?

 • ЗАТОА ШТО СМЕ:
  • Динамични и одговараме на промените следејќи ги тенденциите и трендовите во сферата на нашето работење
  • Разновидни и нудиме современи решенија кои ветуваат поврзување на брендовите со потрошувачите и нивните желби, потреби и мотивација за слобода, удобност и уживање

 • ЗАТОА ШТО НУДИМЕ:
  • Партнерство и креативност и на тој начин на нашите купувачи им обезбедуваме производи со смели разиграни, современи и инспирирачки дизајни
  • Квалитет на продажните и постпродажните услуги преку континуирано следење на вредностите и стандардите за квалитет поставени од GM

 • ЗАТОА ШТО СМЕ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА КОЈА:
  • Ja сака планетата Земја и непрекинато работи на заштита на човековата средина исполнувајќи ги сите стандарди на “зелениот” активизам
  • Инвестира во културата преку подршка на дел од проектите во оваа област
  • Сака да направи разлика во третманот кон луѓето обезбедувајќи донации за “најчувствителните”- децата без родители.ЗАТОА ШТО КАЈ НАС 1+1›2!