Актуелни понуди

ЗАГАРАНТИРАНО НАЈДОБРИ ЦЕНИ!!!

Corsa 1.2 70ks Enjoy
Corsa 1.3cdti 75ks Enjoy
Astra K 1.4 100ks Enjoy
Insignia 1.6 136ks Active

06.05.2017

НАЈДОБРА ЦЕНА ДО СЕГА!

Opel Astra J за 12.190€!
Понудата важи до 30.04.2016

12.04.2016

OPEL ASTRA

...со ГРАТИС плински уред

16.09.2015

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

За сите видови возила... проверете ја целокупната понуда

16.09.2015

Одлични финансиски услови:

• 5,5 каматна стапка
• Одложено финансирање до 84 месечни рати
• Без дополнителни трошоци

19.06.2015

НАЈНОВА ПОНУДА НА ВОЗИЛА

Одлична понуда на CORSA, MERIVA, ANTARA, ASTRA и INSIGNIA со рата од 158 евра...

19.05.2015

Сервисна понуда

Акциска понуда за сите типови возила

19.05.2015

500€ повеќе за вашето старо возило

Субвенција и замена старо за ново!

18.04.2015

Регистрирај се на My Opel и добиј подарок!

Брза и лесна регистрација

17.03.2015

Полирање фарови

590 ден.
• Брзо и ефикасно полирање фарови
• Бесплатна каросериска проверка

11.03.2015

Паркинг сензори

3.990 ден.
• Монтажа за само 90 минути
• За сите типови возила
• LED дисплеј и звучна сигнализација

11.03.2015

Плински уреди

од 34.000 ден.
• Оригинален плински уред на GAS Italy
• Заштеда на потрошувачка на гориво

11.03.2015

Smart поправки

1.490 ден.
• Брза и ефикасна каросериска поправка
• Полирање на делот кој е поправен
• Бесплатно миење на возилото

11.03.2015

ГОЛЕМА OlympiaMotors ЗАБАВА

Петок - Сабота од 11 часот
OH - Loving Corsa Забава

09.03.2015

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕТСТАВУВАЊЕ

Новата Opel Corsa
OH - Loving Corsa Журка

02.03.2015

ЕСЕНСКА ПРОМОТИВНА ПОНУДА

Opel Meriva - Квалитет од Германија, цена само за Македонија

06.11.2014