Откуп на половни возила

Olympia Motors се занимава и со откуп на половни возила и тоа 80% насоченост кон брендовите кои ги застапува Opel и Chevrolet. Доколку и Вие поседувате возило кое сакате да го отуѓите може уште веднаш да закажете проценка и детална проверка на вашето возило.

- Возилата не треба да се постари од 10 години.
- Километражата не треба да биде поголема од 120.000км
- Комплетната проценка и деталната проверка на возилото е на товар на Олимпиа Моторс.
- Доколку постигнеме договор – исплатата ја вршиме веднаш!

Јавете се и закажете го вашиот термин:

+389(0)2 2600 303 локал 105
+389(0)71 383 337
+389(0)70 288 037

Ве очекуваме!