Olympia Motors нуди половни возила. Возилата се стекнати од локалниот Македонски пазар и тоа преку откуп на истите или во замена "старо за ново". На секое половно возило пред да се изврши откуп, се вршат детални прегледи во овластениот сервисен центар на Олимпиа Моторс и тоа:

- Комплетна проверка во 114 точки
- Верификација на километражата
- Компјутерска дијагностика

Ние гарантираме квалитет на возилата, со соодветна сервисна историја на истите со што ветуваме одличен избор и безбедно управување.

Информирајте се за условите на финансирање (кредит и лизинг) на половните возила во нашиот продажен центар.

Ford Mondeo 1.6 TDCI 115ks Titanium

11.300 €
Тип на модел:
Ford Mondeo 1.6 TDCI 115ks Titanium
Гориво:
Дизел
Година на производство:
2013/2014
Поминати километри:
106.000
Опрема:
• ABS • ESP • Crusise control • Airbag-Предни , странични и кровни • Електрика предни и задни прозорци • Електрика на ретровизори • Наслон за рака • Борд компјутер • Кожен ентериер • Греачи на ретровизори • Двозонска клима-климатроник • Уред за навигација • Паркинг сензори со Park Distance Control • Радио CD • Централно заклучување • Мултифункционален кожен волан со команди • Алуминумски Фелни • Isofix на задни седишта • Магленки • Аларм • Сензор за дожд • Bluetooth.
Дополнително инфо:
-
Боја:
Бела
Регистрација до:
-
Цена:
11.300 €


Ford Fokus 1.6tdci 105 ks

8.200 €
Тип на модел:
Ford Fokus 1.6tdci 105 ks
Гориво:
Дизел
Година на производство:
31.12.2013
Поминати километри:
158.000
Опрема:
• ABS • ESP • Crusise Control • Мултифункционален кожен волан со команди • Airbag за возач, совозач и странични • Клима уред • Патен компјутер • Електрика на предни прозорци • Електрика на ретровизори • Греачи на ретровизори • Радио CD • Централна брава со централно заклучување • конекција со телефон.
Дополнително инфо:
-
Боја:
Сива металик
Регистрација до:
-
Цена:
8.200 €


Ford Fiesta 1.2 60 ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.2 60 ks
Гориво:
Бензин
Година на производство:
2016
Поминати километри:
66.500
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црвена
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fiesta 1.2 60 ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.2 60 ks
Гориво:
Бензин
Година на производство:
2016
Поминати километри:
66.500
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црвена
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fiesta 1.2 60 ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.2 60 ks
Гориво:
Бензин
Година на производство:
2016
Поминати километри:
72.500
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црвена
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fiesta 1.2 60 ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.2 60 ks
Гориво:
Бензин
Година на производство:
2016
Поминати километри:
63.500
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црвена
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fiesta 1.2 60 ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.2 60 ks
Гориво:
Бензин
Година на производство:
2016
Поминати километри:
62.500
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црвена
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fiesta 1.2 60 ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.2 60 ks
Гориво:
Бензин
Година на производство:
2016
Поминати километри:
68.500
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црвена
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fiesta 1.2 60 ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.2 60 ks
Гориво:
Бензин
Година на производство:
2016
Поминати километри:
71.000
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црвена
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Mondeo Titanium 1.6 TDCi 115ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Mondeo Titanium 1.6 TDCi 115ks
Гориво:
Дизел
Година на производство:
2013
Поминати километри:
121.000
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Црна металик
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fokus C MAX 1.6 TDCI 115ks

ВО НАЈАВА
Тип на модел:
Ford Fokus C MAX 1.6 TDCI 115ks
Гориво:
Дизел
Година на производство:
2015
Поминати километри:
153.000
Опрема:
-
Дополнително инфо:
-
Боја:
Бела
Регистрација до:
-
Цена:
ВО НАЈАВА


Ford Fiesta 1.6tdci 95 ks Trend

6.990 €
Тип на модел:
Ford Fiesta 1.6tdci 95 ks Trend
Гориво:
Дизел
Година на производство:
2014
Поминати километри:
155.000
Опрема:
• ABS • ESP • Airbag • Електрика на предни прозорци • Start-Stop систем • Електрично подесување на ретровизори • Радио CD • Kлима уред • Патен компјутер • Isofix-систем на задни седишта • USB порта • Серво волан со команди • Централно заклучување.
Дополнително инфо:
-
Боја:
Бела
Регистрација до:
-
Цена:
7.000 €


Ford Transit Connect 1.8 75ks

7.000 €
Тип на модел:
Ford Transit Connect 1.8 75ks
Гориво:
Дизел
Година на производство:
2012
Поминати километри:
150.000
Опрема:
• ABS • ESP • Eлектрика на прозорци • Електрика на ретровизори • Клима уред • Airbag • Радио CD • Централно заклучување.
Дополнително инфо:
-
Боја:
Бела
Регистрација до:
-
Цена:
7.000 €


Ford Mondeo 2.0tdci Ghia

5.290 €
Тип на модел:
Ford Mondeo 2.0tdci Ghia
Гориво:
Дизел
Година на производство:
2007
Поминати километри:
164.930
Опрема:
• ABS • Аirbag- предни , задни и странични • Клима Уред-Климатроник • Електрика на предни и задни прозорци • Задни паркинг сензори со PDC (Parking Distance Control ) • Радио CD со навигација • Централно заклучување • Електрика на ретровизори • Мултифункционален кожен волан со команди • Греачи на предни седишта • Магленки • Централно заклучување.
Дополнително инфо:
Возилото е сервисирано и има уредна сервисна историја.
Боја:
Сива металик
Регистрација до:
-
Цена:
5.290 €