Замена "Старо за Ново"

Со цел полесно да стигнете до вашето ново возило, Olympia Motors ви нуди замена на вашето возило со ново. Имено независно кој бренд на возило поседувате, нашиот стручен тим ќе направи проценка на истото и ќе Ви обезбеди коректна и фер понуда. Вредноста на Вашето возило, може да се искористи како учество за новото, а остатокот имате можност да го платите на кредит или лизинг до 84 месечни рати.

Јавете се веднаш и закажете ја Вашата консултативна средба со нашиот стручен тим:

+389(0)2 2600 303 локал 105
+389(0)71 383 337
+389(0)70 288 037

Ве очекуваме!