Дејан Спасовски

“Тимот на Olympia Motors e составен од високообразовани и квалификувани кадри, кој со својата стручност се грижат за автомобилите кои ги возиме со колегите. Сервисирањетп е на одредени интервали, предвидени специјално за нашите возила, согласно километражата која ја поминуваме. Како редовни клиенти, имаме големи бенефиции, коректен однос и одлична услуга.”