Влатко Огненовски

“Мојата работа е поврзана со многу патувања, и за таа цел ми беше потребен стабилен автомоби, сервисиран во центар кој ќе ја превземе комплетно грижата за истиот. Безгрижното патување ми е главен фактор, затоа моето прво, па сега и второ возило, се купени и комплетно сервисирани во Olympia Motors. Нивната консултација при набавка на моето второ половно возило одигра голема улога, одбирајќи супер зачувана Opel Insignia, која е најсоодветен модел за моите потреби во секојдневното функционирање. Ми се допаѓа што тие се насочени кон транспарентно работење , навремено го сервисираат возилото, го почитуваат рокот, што мене лично ми значи согласно мојата работа. Тимот на Olympia Motors e максимално поставен, љубезен и навремен во извршување на сервисните услуги, финансиски со достапни цени. Моето долгогодишно искуство би го оценил со апсолутна 10-ка.”