Опрема

 • ABS
 • Аirbag- предни , задни и странични
 • Клима Уред-Климатроник
 • Електрика на предни и задни прозорци
 • Задни паркинг сензори со PDC (Parking Distance Control )
 • Радио CD со навигација
 • Централно заклучување
 • Електрика на ретровизори
 • Мултифункционален кожен волан со команди
 • Греачи на предни седишта
 • Магленки
 • Централно заклучување

/

+ Информации за возилото

Опрема

 • ABS
 • Аirbag- предни , задни и странични
 • Клима Уред-Климатроник
 • Електрика на предни и задни прозорци
 • Задни паркинг сензори со PDC (Parking Distance Control )
 • Радио CD со навигација
 • Централно заклучување
 • Електрика на ретровизори
 • Мултифункционален кожен волан со команди
 • Греачи на предни седишта
 • Магленки
 • Централно заклучување
+ Дополнително инфо

/