Доколку сте правно лице, и би сакале да направите разлика во вашата услуга и да додадете вредност кон клиентите, повелете и приклучете ни се во нашиот Премиум  Клуб за Лојалност.

Овозможете поволности и бенефицирани услови во делот на вашата понуда за нашите 15 000 клиенти, и ја добивате можноста истите тие да ви станат и ваши клиенти!

Информирајте не на club@olympiamotors.com.mk  И со задоволство ќе ве вклучиме.