Olympia Motors ги проширува услугите и воведува услуга за изнајмување на возила на подолготраен наем за правни лица.
Ние сме спремни да Ви понудиме:

  • Ново возило, патаничко или товарно, по ваша мерка и според ваши барања, кое ќе ги задоволи вашите критериуми
  • Видот на возило и типот можат да бидат од повеќе брендови, по договор, можност за избор
  • Наемот се врши на минимум 2 години, а максимум според вашите барања
  • Коректни каматни стапки
  • Можност за откупна вредност
  • Брза и едноставна постапка

Предности на оперативниот лизинг:

  • Месечната рата сметководствено се книжи како трошок
  • Возилото не се книжи како основно средство
  • Заштеда на обртен капитал
  • Точно планирање трошоци

Доколку сте заинтересирани за оваа услуга контактирајте не на 02 2600 303.

Olympia_Motors_Operativen_lizing_2-1
Olympia_Motors_Operativen_lizing_1-1
Olympia_Motors_Operativen_lizing-1