Кариера

Политиката на нашата компанија е задоволни вработени. Ние се обврзуваме за нивното континуирано учење и развој. Вработените се срцето на нашата компанија, а нашата конкурентност се состои токму во нивната способност, флексибилност и одговорност кон нашите клиенти.

Доколку сакате да станете дел од тимот на Olympia Motors испратете Ваша кратка биографија и мотивационо писмо следната адреса: vrabotuvanje@olympiamotors.com.mk