Олимпиа Моторс, во склоп на делот на каросерија, врши промена на автостакла, предни ветробрански, странични  и задни, како и ретровизорни  стакла.

Како овластен сервисер за Opel и Chevrolet, нудиме оригинални стакла за овие брендови, но имаме понуда и за заменски стакла за сите брендови.

Вградените стакла се со врвен квалитет, а нашиот сервисен тим ќе ви овозможи брза и квалитетна услуга.

Работиме со сите осигурителни компании, доколку стаклата ви се веќе осигурани од ризик кршење стакло.