Olympia Motors

Јадранска Магистрала 125, Скопје
Маг. пат Скопје – Приштина

Телефон

    +389 (0) 2 2600 303

     Сервис 071 383 336

    Делови 071 231 100

    Половни возила 070 288 037

Работно време

     Понеделник – Петок: 07:30-17:00

Контакт форма

Ве молиме слободно да не контактирате за било какви прашања.

Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност.