Високо квалитетни
OPEL и CHEVROLET
оригинални делови

Delovi_1
Delovi_2
Delovi_3

Без разлика колку го возите вашиот автомобил со време некои делови се амортизираат и евентуално потребна е нивна замена.

Ние ви стоиме на располагање при избор на деловите: врз основа на бројот на шасија, број на моторот или увид од наше стручно лице. Без разлика дали станува збор за клима уред, алармен уред, кровни носачи, носач за велосипеди, кај нас може да набавите се што е потребно за Вашиот автомобили.

Оригинални делови

  • Постојан висок квалитет
  • Соодветно се вклопуваат (пократко време за местење, без трошоци за преправки)
  • Комплетно тестирана функција и безбедност
  • Голема расположливост (за брза замена)
  • Најдобра вредност по фер цена

Атрактивни цени и
едногодишна гаранција

Opel Оригинални делови не само што се наоѓаат по атрактивни цени – туку и доаѓаат со едногодишна Opel гаранција (исклучувајќи го абењето и излитувањето).

За поголема одржливост и подолг животен век на вашето возило!

Заменски делови

Како опција која секогаш ја нудиме се заменските делови, кои се адаптибилни на оригиналните и по прифатливи цени.