КАРОСЕРИСКИ ЦЕНТАР

КАРОСЕРИСКИ ЦЕНТАР
КАРОСЕРИСКИ ЦЕНТАР
КАРОСЕРИСКИ ЦЕНТАР

Во делот на каросерискиот оддел, се вршат висококвалитетни поправки на сите видови патнички и комерцијални возила од сите брендови.  Современата опрема и алат кој го поседуваме овозможува лесна, брза и квалитетна каросериска поправка на моторните возила. Во склопот на овој оддел располагаме со компјутерско мешање на бои кое овозможува да се произведат над 40.000 нијанси од различни бои за сите типови возила. Современи предкомори и  комора за фарбање и сушење на бојата овозможува возилото да биде офарбано без разлика на временските услови.

Во соработка со водечките осигурителни компании во можност сме да извршуваме каросериски поправки за потребите на сите видови возила. Со безпрекорниот квалитет овозможуваме крајниот резултат да биде еднаков на оригиналниот изглед на возилото.

  • Висококвалитетни поправки на сите видови патнички и комерцијални возила од сите брендови
  • Извлекување на вдлабнатини без фарбање
  • Брзо и прецизно фарбање на флеки ( Smart поправки)
  • Полирање на возило
  • Промена на стакла, шофершајбни и ретровизори
  • Работа со Sikkens материјали
  • Краток рок на испорака
  • Moжност за користење на заменско возило
  • Работа со оригинални, заменски и половни резервни делови за сите брендови
  • Соработуваме со сите осигурителни компании