• ABS
  • ESP
  • Аirbag –предни, странични,кровни + воздушно перниче за колено на возач
  • Електрично преклопливи ретровизори
  • Паркинг сензори (Active park assist)
  • Crusise Control
  • Сензор за дожд
  • Мултифункционален кожен волан со команди
  • Кожен ентериер
  • Седишта со лумбарна подршка
  • 7 степен автоматски менувач
  • Индикатор за притисок на пневматици
  • Двозонска клима-климатроник
  • Патен компјутер
  • Екран во боја на допир со уред за навигација
  • Bluetooth
  • Blind spot assist
  • Задна паркинг камера
  • Isofix систем на задни седишта
  • Електрика на предни и задни прозорци
  • Радио  cd
+ Информации за возилото
  • ABS
  • ESP
  • Аirbag –предни, странични,кровни + воздушно перниче за колено на возач
  • Електрично преклопливи ретровизори
  • Паркинг сензори (Active park assist)
  • Crusise Control
  • Сензор за дожд
  • Мултифункционален кожен волан со команди
  • Кожен ентериер
  • Седишта со лумбарна подршка
  • 7 степен автоматски менувач
  • Индикатор за притисок на пневматици
  • Двозонска клима-климатроник
  • Патен компјутер
  • Екран во боја на допир со уред за навигација
  • Bluetooth
  • Blind spot assist
  • Задна паркинг камера
  • Isofix систем на задни седишта
  • Електрика на предни и задни прозорци
  • Радио  cd
+ Дополнително инфо