OLYMPIA MOTORS – ЧЕКОР ПОБЛИСКУ
СО ШТО ЌЕ ГИ ПОЧУВСТВУВАТЕ
ВИСТИНСКИТЕ ВРЕДНОСТИ НА OPEL
“WIR LEBEN AUTOS”

Olympia Motors доо Скопје

НИЕ СМЕ:
 • Развојно-ориентирана компанија којашто е плод на долгогодишното искуство на Старт Охрид доо како оснивач и репрезент на Авто бизнисот во Македонија,
 • Овластен сервисер на возилата од марките Opel – лидер на македонскиот автомобилски пазар.
СЕ ЗАНИМАВАМЕ СО:
 • Замена на возила старо за старо
 • Откуп на половни возила
 • Изнајмување на возила на подолг временски период
 • Продажба на оригинални резервни делови
 • Продажба на дополнителна опрема (accessories)
 • Сервисирање на сите типови на возила
 • Лимаро-фарбарски услуги за сите типови на возила
НАША ВИЗИЈА Е:
 • Посветувајќи се на човечките потенцијали и на стандардите на нашите принципи да се стремиме кон најдоброто!
 • Спојувајќи ја индивидуалната креативност, тимското работење и меѓусебното почитување со едукацијата и личното унапредување да го зајакнеме нашиот извонреден квалитет инвестирајќи во вистинските вредности!
НАШАТА МИСИЈА Е:
 • Да ја одржиме високата креативност во нашето долгогодишно давање на висококвалитетни продажно-сервисни услуги од автомобилската сфера!
 • Да ги задоволиме и исполниме и најголемите очекувања на нашите клиенти!
 • Да продолжиме да бидеме партнер од доверба и сигурност за секој член од нашето семејство на купувачи!
ЗОШТО НИЕ?
 • ЗАТОА ШТО СМЕ:
 • Динамични и одговараме на промените следејќи ги тенденциите и трендовите во сферата на нашето работење
 • Разновидни и нудиме современи решенија кои ветуваат поврзување на брендовите со потрошувачите и нивните желби, потреби и мотивација за слобода, удобност и уживање
 • ЗАТОА ШТО НУДИМЕ:
 • Партнерство и креативност и на тој начин на нашите купувачи им обезбедуваме производи со смели разиграни, современи и инспирирачки дизајни
 • Квалитет на продажните и постпродажните услуги преку континуирано следење на вредностите и стандардите за квалитет поставени од GM
 • ЗАТОА ШТО СМЕ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА КОЈА:
 • Ja сака планетата Земја и непрекинато работи на заштита на човековата средина исполнувајќи ги сите стандарди на “зелениот” активизам
 • Инвестира во културата преку подршка на дел од проектите во оваа област
 • Сака да направи разлика во третманот кон луѓето обезбедувајќи донации за “најчувствителните”- децата без родители.
ЗАТОА ШТО КАЈ НАС 1+1›2!

Со почит,
OLYMPIA MOTORS
“COMMITTED TO EXCELLENCE”!

www.olympiamotors.com.mk