Main Services

Premium club for loyalty

Премиум клуб за лојалност

Loyalty програмата опфаќа бенифицирани услови за сите лојални партнери и клиенти

Opel Shop

Opel Shop

Продажба на брендирани accessories со Opel лого

Opel Service

OPEL сервис

Продажба на половни возила, проверени и сервисирани од нашиот стручен тим.

Current offers

Актуелни понуди

Следете ги нашите актуелни понуди и заштедете дополнително

What We Do?

АВТО КЛИНИКА ЦИЛО и БРАЌА ПЕТРИДОВИ

Такси компанија и продавница за автоделови ПОПУСТ: 15% ул. Серта бр. 25 - Неготино 075 394 164 petridov@yahoo.com

АКВА БАР ДОО

Услужна компанија во областа на дистрибуција на вода ПОПУСТ: 10% ул. Благоја Стефковски 40 - Скопје lidija@aquabar.com.mk

АКВАСЕИВ ДОО

Вградување на уреди за заштеда на вода ПОПУСТ: 15% ул. Црвена вода бр. 31 - Скопје 02 6148 444 contact@aquasave.mk

АЛФА АУДИО

Сервисирање и продажба на аудио и Hi-fi опрема ПОПУСТ: 10% ул.Васил Ѓоргов бб ТЦ Капиштец лок.12 - Скопје 02 320 9 320 info@alfaaudio.com.mk

АПОЛЛО МК ДООЕЛ

Преставници за бебешка опрема ПОПУСТ: 10% ул.Беласица бр.2 - Скопје 075 386 602 | 02 5214 717 komercijala@apollomk.mk

Our Clients

Testimonials

Avon

Александар Слабев Transportation & Car Fleet Coordinator во AVON

АВОН

“Десетгодишната соработка помеѓу АВОН и Olympia Motors значи: Стабилност, Доверба и Сигурност”

Sarantis

Горан Трајчевски

Горан Трајчевски

“Километрите од ден на ден се се пократки.” Оlympia Motors ми овозможи вистинско задоволство и уживање со секој мој поминат километар. Искрено ви благодарам и ви посакувам уште поуспешен и попрофесионален развој.”

Milorad Milovanovik

Милорад Милановиќ Сопственик на АКВА БАР

АКВА БАР

“Како дистрибутери и снабдувачи на вода во секоја канцеларија, дом, исклучително ни е важна сигурноста на патиштата. Редовното сервисирање и експлицитното експрес сервисирање со унифицирани цени и професионален пристап на Olympia Motors ја дефинира меѓусебната долгогодишна соработка!”

Dejan Spasovski

Дејан Спасовски Претставник на TETRAPACK

Дејан Спасовски

“Тимот на Olympia Motors e составен од високообразовани и квалификувани кадри, кој со својата стручност се грижат за автомобилите кои ги возиме со колегите. Сервисирањетп е на одредени интервали, предвидени специјално за нашите возила, согласно километражата која ја поминуваме. Како редовни клиенти, имаме големи бенефиции, коректен однос и одлична услуга.”

Tanja Stojanovska

Татјана Стојановска

Татјана Стојановска

“Веќе трета година уживам во возењето на мојата Опел Корса. Тоа беше љубов на прв поглед. А за таа љубов „виновен“ е тимот на Olympia Motors. Без нивната помош во изборот на возилото и грижа за одржувањето на мојата Kорса ништо немаше да изгледа вака. Olympia Motors е синоним за професионалност, стручност и компанија која се грижи за нејзините клиенти да возат совршено возило.”

Mihail Kitanovski

Михаил Китановски Управител на KITANOVSKI & D2M

Китановски и Д2М

“Olympia Motors можам да кажам дека е мое второ семејство што постојано се грижи и овозможува се  поквалитетни производи и конфорност на секој нивен корисник. Тоа е најважно за еден бренд и за воспоставување на успешна професионална кариера на еден пазар. Затоа, со огромно задоволство можам да ја искажам досегашната соработка со тимот на Olympia Motors како доста успешна и воедно со цврсто поставени корени на доверба и лојалност. Искрена благодарност за Вашата грижа, одговорност и професионалност!”

Dj Tose Zafirov

DJ Тоше Зарлинов

DJ Тоше Зарлинов

“Грижата за мојот автомобил е препуштена во рацете на тимот на Olympia Motors, тие ми се драги пријатели и знаат колку ми значи возилото. Достапноста на тимот спрема клиентите е една од ретките грижа за клиенти на која може да наиде човек на овие простори. Тие се секогаш  тука да го ислушаат клиентот, и да превземат чекори за решавање на дефектот.

Ви благодарам ОМ за односот со вашите клиенти!”

Metodi Popovski

Методи Поповски

Методи Поповски

“Успехот не се мери според поминатите километри, туку според нивото на задоволство и сатисфакција од самите корисници. Olympia Motors секојдневно ги остварува овие мерки на успех благодарение на нивниот професионален и одговорен тим. Моето искуство со Olympia Motors може едноставно да има позитивна поврзанос и веќе има цврсто поставени корени во однос на успешната соработка и доверба. Сакам искрено да се заблагодарам на одговорноста и сериозноста на тимот што со секој професионален чекор овозможуваат дополнителна усовршеност и квалитет на возилата.”

Contractors & Construction Managers Sience 1986