Ford Transit Connect 200K 1.8 TDCI 90ks

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Airbag
 • Kлима уред
 • Eлектрика на прозорци
 • Електрично подесување на ретровизори
 • Странична клизачка врата
 • Централно заклучување

/

+ Информации за возилото

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Airbag
 • Kлима уред
 • Eлектрика на прозорци
 • Електрично подесување на ретровизори
 • Странична клизачка врата
 • Централно заклучување
+ Дополнително инфо

/

Read More

Ford Transit Connect 1.8 75ks

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Eлектрика на прозорци
 • Електрика на ретровизори
 • Клима уред
 • Airbag
 • Радио CD
 • Централно заклучување

/

+ Информации за возилото

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Eлектрика на прозорци
 • Електрика на ретровизори
 • Клима уред
 • Airbag
 • Радио CD
 • Централно заклучување
+ Дополнително инфо

/

Read More